Første innlegg

Heihei! Mitt navn er Lina, en 17 år gammel jente fra en liten by kalt Arendal. For tiden bor jeg i Kristiansand siden jeg går på skole her, og trives veldig! Her går jeg på Noroff vgs på media og kommunikasjon, hvor jeg er spesielt interessert i foto. Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive om meg selv, så om det er noe dere eventuelt lurer på så er det bare å spørre meg i kommentarfeltet! 

I dag har jeg ikke gjort stort, utenom skole hvor jeg så vidt har følt meg tilstede. Har ikke vært helt i form i dag, men med tanke på fravær (som jeg ikke kan ha mer av nå!) bestemte jeg meg for å holde ut dagen likevel. 7 timer skole føles virkelig mye lenger ut når man glemmer øretelefoner altså, ingen musikk eller netflix får virkelig dagen til å gå tregt. Så da klokka endelig var blitt 14.50 kjappet jeg meg hjem, heiv meg i sengen og fortsatte på Gossip Girl. Er virkelig heelt hekta, elsker at det alltid er noe drama, og for ikke å snakke om hvor mye jeg elsker Blair og Chuck - de er så perfekte for hverandre, og jeg håper virkelig de ender opp sammen - hvis ikke blir jeg seriøst døds lei meg.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei! Mitt navn er Lina og er fra Arendal. Jeg bor for tiden i Kristiansand hvor jeg går på skole. På bloggen min kan du lese om hverdagen min og ting som kommer opp. leser denne bloggen NÅ
Forsiden Twitter Kontakt meg på linahansen@hotmail.no


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg
Design av
Albiss.blogg.no
hits